top of page
oscar van der wijk fotografie terschelling by night shot 1.jpeg

Oscar van der Wijk

Oscar van der Wijk​

Naast alle fotoreportages in opdracht, maakt Oscar natuurlijk ook wat vrij werk. Het afgelopen jaar heeft hij een aantal bloemstillevens gemaakt, die hij graag wil laten zien. Hij fotografeert geen grote boeketten, zoals in  17de-eeuwse schilderijen gebruikelijk was, maar slechts enkele stuks in een vaasje. De bloemen laat Oscar zien op het moment dat ze al een beetje in verval raken. Zo krijgen de bloemen toch nog een beetje aandacht.

 

Een haast antiek flesje - door water en wind aangetast -, heeft Oscar gevonden op het strand van Schiermonnikoog. Het flesje heb iis door hem al meerdere keren gefotografeerd. Zo is het eiland, waar hij al van kinds af aan kom, altijd dichtbij.
 

Het ronde Oranjevaasje is na de tweede wereldoorlog ontworpen door Andries Copier ter gelegenheid van de bevrijding. Oscar vond dat dit ingetogen vaasje wel wat kleurige -haast uitbundige- bloemen kon gebruiken....

Oscar exposeert bij UNIT4ART net als Nicole Jansen op het deel wat "De Wadden" heet. Zijn unit heet "rottumeroog". De unit is ook met rolstoel te bereiken.

oscar van der wijk fotografie terschelling night shot 2.jpeg

Contact

Maak een afspraak met Oscar van der Wijk of stel je vragen.

Crabethpark 24, 2801 AP Gouda

info@oscarvanderwijk.nl  |  unit4art@gmail.com 

  • website
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page