top of page

ABOUT

ME

simply n fotografie nicole jansen (2019_

Hi

 

Fotograferen is voor mij de werkelijkheid ontdoen van ruis. ik ga altijd opzoek naar de gelaagdheid in persoon of beeld.

Sinds een aantal jaren leg ik mijn ziel en zaligheid in portretfotografie en het leveren van sfeerbeelden voor bedrijven en producties. In de portretten probeer ik het karakter te vangen van de persoon die voor mijn lens staat. Voor bedrijven worden vaak de verhalende foto’s gebruikt. Bij verschillende producties ontstaan zo beelden die zelfs tot kunst verheven raken en in mijn voormalige pop-upgalerie Unit4Art verkocht werden.

Mijn vrije werk kenmerkt zich vooral door een wat creatieve invalshoek,, het net anders kijken waardoor je als kijker verrast wordt en langer moet kijken. Met de "schilderen met licht" serie laat je eigenlijk alle controle los en verschijnen er vaak onverwachte schilderachtige beelden, die ik dan op mijn eigenwijze manier bewerk. Door mijn bouwkundige achtergrond kan ik niet door een stad lopen zonder de steigers en hijskranen in hun tijdelijkheid te vangen. 

Een klein deel van mijn werk is te huur en te koop via  Stichting Beeldende Kunst te Voorburg.

Ook bij Stadskant in Gouda hangen op dit moment 22 foto's van mij.

 

Graag tot ziens, 

N!

 

bottom of page