top of page

zo 24 mrt

|

Gouda

GRAND OPENING 2.0 met live muziek

Welkom bij de GRAND OPENING 2.0 met live muziek van Eric Thuis + 10 nieuwe units van: Reinder Schmidt, Lilian Steenhuisen & partner Dick Steenhuisen, Claudia Broekhoff, Oscar van der Wijk, Lia van Vugt, Hanneke van Rijnsoever, Kim Rijntjes, Barbara Medakovic en het duo LORY.

GRAND OPENING 2.0 met live muziek
GRAND OPENING 2.0 met live muziek

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 12:00 – 18:00

Gouda, Crabethpark 24, 2801 AP Gouda, Nederland

Over het evenement

Hierbij nodigen we je graag uit voor een GRAND OPENING 2.0 inclusief live muziek. Eric Thuis, een van de kunstenaars en zanger van beroep, exposeert binnen Unit4Artzijn kleurrijke aards getinte digiprints en komt spelen met zijn eigen band uit Utrecht, de TRIBUTE2STAX band. 

In de 10 nieuwe galerie units exposeren de volgende kunstenaars:

Reinder Schmidt, mode ontwerper uit Arnhem maakt textiele landschappen van de stoffen uit zijn design atelier. Lilian Steenhuisen en partner Dick Steenhuisen vullen samen een galerie unit met vrolijke soms grappige bronzen beelden van Lilian robuuste olieverfschilderijen van Dick. Claudia Broekhoff is een van de 8 fine-art fotografen binnen Unit4Art met karaktervolle portretten die je moet ervaren binnen haar galerie unit. Bij Oscar van der Wijk 's fotografie voel je enerzijds de wadden bij nacht, maar ook de kwetsbaarheid van  bloemen heeft hij met zijn lens weten te vangen. Op de verdieping die nog niet geopend was bij Unit4Art treffen we eerste ruimte aan vol beeldende kunst van onze oudste exposant Lia van Vugt, die al in menig stad (Amsterdam), in menig depot (Wageningen) en in menig museum haar beelden in opdracht heeft mogen uitvoeren. Hanneke van Rijnsoever heeft een bijzondere combinatie van vilt en beton in haar galerie unit, haar insta fans "ribbelwerk" weten Gouda inmiddels ook al te vinden. Kim Rijntjes, afgestudeerd in Maastricht aan de academie, verwerkt verschillende materialen tot vrouwelijke figuren die ook door het gebruik van losse draden zowel kracht als kwetsbaarheid uitstralen. Barbara Medakovic, is onze alchemist, met fotosynthetisch papier en vloeistoffen maakt ze de meest mooie kunstwerken.  Het laatste en jongste duo binnen Unit4Art studeren nog op de academie in Breda. Het duo, onder de naam LORY gaan afstuderen bij Unit4art en hebben hun galerie unit met frisse  en sprankelende kunst gevuld. Lekker anders en een jeugdig sluitstuk op de nieuwe verdieping.

Deel dit evenement

bottom of page