top of page
10b9ab376d.jpg

Gerjanne Dirksen

Over Gerjanne Dirksen

Ik ben fotograaf. Naast portretten, heb ik mij gespecialiseerd in maanlichtfotografie. Na een diverse carrière met o.a. een eigen trainingsbureau en kleine uitgeverij, ben ik uiteindelijk weer bij mijn eerste liefde fotografie terechtgekomen. Ook heb ik anderhalf jaar Fotoacademie in Amsterdam gedaan.

Ik fotografeer s’nachts met het licht van de maan. Foto’s gemaakt met maanlicht krijgen een heel speciale, mysterieuze en schilderachtige kwaliteit.
Ik maak geen beelden van de maan zelf, maar fotografeer buiten landschappen, bomen en stillevens belicht met maanlicht. Dit vereist aardig wat geduld en geen angst! Het zijn lange sluitertijden, het moet onbewolkt zijn en de (halve) maan moet hoog genoeg staan. Dit doe ik op donkere plekken met zo min mogelijk lichtvervuiling.

Ik wil met mijn maanlichtfotografie mensen raken en interesseren in de rijkdom van de nacht. Ik verzorg bij Unit4art ook kleine events over de waarde en het mysterie van donkere nachten, max. 8 deelnemers.  info@gerjannedirksen.nl

Contact

Maak een afspraak met Gerjanne Dirksen of stel je vragen.

Crabethpark 24, 2801 AP Gouda

info@gerjannedirksen.nl |  unit4art@gmail.com 

bottom of page