top of page
MARRY BUIKS 5.jpg

Marry Buiks

Als kunstenaar wil ik woningen, kantoren en tuinen verfraaien waarbij het voor mij belangrijk is dat mensen er dagelijks blij van worden.

 

Mijn bijzondere atelier “MARRYZGLAZ” is te vinden vlakbij het Fort Wierickerschans tussen Nieuwerbrug en Bodegraven. Mijn atelier dient naast werkplaats, ook als Galerie en Winkel.

 

In een workshop laat ik mensen hier ook kennismaken met het glasfusen. In een inspirerende omgeving wordt dan eerst een korte uitleg gegeven over het glasfusen en vervolgens gaat men met eigen creativiteit een uniek glasobject maken.

 

Naast mijn eigen werk verkoop ik hier ook leuke cadeauobjecten van glasblazers.

Over Marry Buiks

Glas in al zijn kleuren en elementen vormt dè inspiratie voor mijn creatieve ideeën. Het werken met kleurrijk glas, wat sterk, zwak, breekbaar en kwetsbaar is geeft mij iedere dag veel inspiratie. Mijn hoofd zit eigenlijk altijd vol met ideeën.

 

Mijn interesse voor kunst heb ik ontwikkeld in de psychiatrie tijdens mijn werkzaamheden als creatief therapeut. Kijken naar vormen, het werken met verschillende materialen en het creëren van allerlei objecten heb ik een groot deel van mijn leven gedaan.

 

Met gebruikmaking van verschillende technieken en materialen en door soorten en kleuren glas te combineren lukt het mij om objecten te maken die door de sprankeling in het glas mijn kunstwerk tot leven doet brengen. De gelaagdheid en het kleurenspel van mijn glasobjecten spreken mensen aan.

MARRY BUIKS 4.jpg

Contact

Maak een afspraak met Marry Glas of stel je vragen.

Crabethpark 24, 2801 AP Gouda

marryzglaz@outlook.com |  unit4art@gmail.com 

bottom of page