top of page
Header-Stadsgezichten-scaled.jpg

Pablo Slenders

PabloExpresso-1200x1200.jpg

Over de kunstenaar

Pablo Slenders is een kunstenaar die zoekt naar wat ons menselijk maakt en wat ons daar in verbindt. In één woord vaak geduid als “nexus”.

 

Met een achtergrond als creatief therapeut is hij in zijn werken op zoek naar wat ons trots maakt of ons juist ontroerd. Daarin gebruikt hij vaak gemixte technieken. Van verf tot collage, van traditioneel tot digitaal en alles er tussenin.

“Door te reizen schilderen we met de kleuren van de wereld.”

Gouda-final-April-kopie.jpg

Gouda, Nederland

Mijn reis begon in de stad van onder andere kaas, kaarsen en stroopwafels. In het kunstwerk verstopte ik mezelf voor een poort, symbolisch voor de start van de reis die ik voor ogen heb. Ik laat me leiden door het mooie Europa.

Final-Mockup.jpg

Antwerpen, België

Naar mijn mening hebben de Antwerpenaars alle reden om fier te zijn op hun stad. Tijdens mijn wandelingen door deze fascinerende stad ontstonden er op een eenvoudig stukje kladpapier ideeën voor het portretteren van een elegante dame.

Porto-artwork-stateofmind.jpg

Porto, Portugal

Een stad waar ik van vrienden en bekenden vele verhalen had gehoord. Mijn eerste keer daar was absoluut genieten. Ik hou van de oude gebouwen, de typische tegeltjes op de gebouwen en kerken (azulejos). Mijn eerste ervaring met échte port. Een stad om verliefd op te worden, te verdwalen en te verkennen.!

Contact

Maak een afspraak met Pablo Slenders of stel je vragen.

Crabethpark 24, 2801 AP Gouda

contact@pabloslenders.com  |  unit4art@gmail.com 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page