top of page

Het Kantoor Van nU

Sfeerfoto's, portretten en locatie foto's gemaakt voor de website, social media en promotie materiaal voor het Kantoor van nU. 

Het kantoor van nU, op de Peperstraat 20 te Gouda, is een inspirerende ontmoetingsplek voor zakelijke bijeenkomsten en een thuishaven voor mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun loopbaan. 

  • Facebook
  • Instagram

Chocoladeatelier PUUR

Chocoladeatelier PUUR staat voor kwaliteit. Kwaliteit die bereikt wordt door het gebruik van de beste grondstoffen zonder chemische geur- of kleurstoffen of andere toevoegingen. De basis is de chocolade van Valrhona, de Rolls Royce op de chocolademarkt. In het atelier van PUUR worden bonbons & chocolade kunstwerken en andere producten nog op de ambachtelijke manier gemaakt en dat proef je.

 Naaierstraat 4, Gouda

  • Facebook

Traiterie Fanteur

Foodfotografie verzorgd voor de website.

 

Traiterie Fanteur, Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda, verzorgd verrassende catering, kooksessies en foodevents.

  • Facebook

LOES DANS & PRODUCTIE

Naast fotografie van haar producties werken we ook samen aan gemeenschappelijke producties waarin de fotografie opeens een onderdeel wordt van de dans, of fine-art foto's ontstaan voor mijn exposities en verkoop. 

 

Het dansgezelschap van LOES DANS & PRODUCTIE werkt binnen 15 weken intensief naar een dansproductie toe waarin in de kwaliteiten en creativiteit van de dansers centraal staat.

LOES DANS & PRODUCTIE werkt samen met Het Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 te Gouda. Je kunt hier terecht voor cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst, dans, media, muziek en theater. 

  • Instagram
bottom of page