top of page
Strand zonsondergang

Units

Ben jij onze volgende kunstenaar? 

Units - Ruimtes huren

Ben jij een kunstenaar en opzoek naar een galerij, dan ben je hier op de juiste plek!

Unit4Art is een artgallery/community met meer dan 30 kunstenaars vanuit heel Nederland, met ieder hun eigen unit/galerie op 2.000m2. Diversiteit en kwaliteit staan voorop.

Het unieke aan Unit4Art is de laagdrempeligheid van de galerij, voor iedereen is hier wat te vinden!

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.23.53 (1).jpeg
 • Wat zijn de kosten van een unit?
  Dit is afhankelijk van de ruimte. De maandelijkse kosten variëren tussen de 75 en 225 euro. De contractduur is 3 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.
 • Wat is de commissie van Unit4Art?
  Wij rekenen een kleine commissie van 15%. Bij Unit4Art is het contact met de kunstenaar belangrijk. Hierdoor kan het voorkomen dat een klant via Unit4Art in contact komt met een kunstenaar, dankzij een van onze medewerkers. Als hieruit een verkoop voortkomt, verwachten wij dat de kunstenaar ons hierover informeert, zodat wij de commissie kunnen ontvangen. Dit gebeurt volledig op basis van vertrouwen!
 • Is mijn kunst verzekerd?
  I.v.m. de grote van het pand is het niet mogelijk als Unit4Art om de kunstwerken te verzekeren. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de kunst niet te verzekeren. Het is wel mogelijk om via sommige inboedelverzekeringen, kunstwerken bij Unit4Art te verzekeren.
 • Wat verwachten wij van onze kunstenaars
  Wij vinden het belangrijk dat Unit4Art niet alleen een galerij is maar ook een community. Daardoor is het noodzakelijk dat de kunstenaar 1 dag per 6 weken aanwezig is. Dit kan op een vrijdag, zaterdag of zondag zijn, in overleg.
 • Selectie van kunstenaars
  Wij zijn kritisch met onze selectie van de kunstenaars. Hieronder een paar van onze selectie punten: Kunst met een politieke lading, oorlogsbeelden, of maatschappelijke statements wordt direct afgewezen. Social media moet op orde zijn.
WhatsApp Image 2024-06-26 at 15.43.18.jpeg

Ibiza-ruimte

Wil je je vrienden, familie, kennissen of je hele netwerk uitnodigen om je nieuwe collectie te tonen? Dat kan in onze kunstgalerij!

Onze Ibiza-ruimte is een prachtige ruimte voor je expo!

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.23.54 (1).jpeg

Fotostudio

Opzoek naar een fotostudio? Bij Unit4Art hebben wij een Unit ingericht met alle benodigdheden om prachtige foto's te schieten.

Op nog geen 100 meter van het station Gouda is dit de perfecte plek!

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.30.42.jpeg

Evenementen

Bij Unit4Art is het ook mogelijk om een evenement te organiseren. Met onze 2000m² is er genoeg plek om er een mooie dag van te maken.

Van zakelijke evenementen tot de lancering van je nieuwe cover.

bottom of page