top of page
Zonnig park

Fotostudio

Opzoek naar een fotostudio op een super locatie?

Fotostudio

Bij Unit4Art hebben wij een unit ingericht als fotostudio, voorzien van enkele lampen.

Wij verhuren de fotostudio voor €175 per dag. De fotostudio is beschikbaar van 10:00 tot 17:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen is verhuur mogelijk in overleg.

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.23.54 (1).jpeg
 • Wat zijn de kosten van een unit?
  Dit is afhankelijk van de ruimte. De maandelijkse kosten variëren tussen de 75 en 225 euro. De contractduur is 3 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.
 • Wat is de commissie van Unit4Art?
  Wij rekenen een kleine commissie van 15%. Bij Unit4Art is het contact met de kunstenaar belangrijk. Hierdoor kan het voorkomen dat een klant via Unit4Art in contact komt met een kunstenaar, dankzij een van onze medewerkers. Als hieruit een verkoop voortkomt, verwachten wij dat de kunstenaar ons hierover informeert, zodat wij de commissie kunnen ontvangen. Dit gebeurt volledig op basis van vertrouwen!
 • Is mijn kunst verzekerd?
  I.v.m. de grote van het pand is het niet mogelijk als Unit4Art om de kunstwerken te verzekeren. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de kunst niet te verzekeren. Het is wel mogelijk om via sommige inboedelverzekeringen, kunstwerken bij Unit4Art te verzekeren.
 • Wat verwachten wij van onze kunstenaars
  Wij vinden het belangrijk dat Unit4Art niet alleen een galerij is maar ook een community. Daardoor is het noodzakelijk dat de kunstenaar 1 dag per 6 weken aanwezig is. Dit kan op een vrijdag, zaterdag of zondag zijn, in overleg.
 • Selectie van kunstenaars
  Wij zijn kritisch met onze selectie van de kunstenaars. Hieronder een paar van onze selectie punten: Kunst met een politieke lading, oorlogsbeelden, of maatschappelijke statements wordt direct afgewezen. Social media moet op orde zijn.
WhatsApp Image 2024-06-26 at 15.43.18.jpeg

Ibiza-ruimte

Wil je je vrienden, familie, kennissen of je hele netwerk uitnodigen om je nieuwe collectie te tonen? Dat kan in onze kunstgalerij!

Onze Ibiza-ruimte is een prachtige ruimte voor je expo!

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.23.53 (1).jpeg

Units

Bij Unit4Art geven wij kunstenaars de mogelijkheid om kunst te tonen in onze 2000m² artgallery/community.

 

Wij hebben een hechte community met de kunstenaars, ben jij de volgende kunstenaar?

WhatsApp Image 2024-06-26 at 16.30.42.jpeg

Evenementen

Bij Unit4Art is het ook mogelijk om een evenement te organiseren. Met onze 2000m² is er genoeg plek om er een mooie dag van te maken.

Van zakelijke evenementen tot de lancering van je nieuwe cover.

bottom of page